Съвпадът на Слънцето и Меркурий се случва почти всеки месец. Този

...
Съвпадът на Слънцето и Меркурий се случва почти всеки месец. Този
Коментари Харесай

Съвпад на Слънцето с Меркурий: днес е най-опасният ден от ноември

Съвпадът на Слънцето и Меркурий се случва съвсем всеки месец. Този път се пада на 8 ноември. Астролозите ни съветват какви ще са следствията от този небесен аспект и по какъв начин би трябвало да се държим през днешния ден, с цел да не си навлечем неприятности.

Това е рисково астрологично събитие, което в множеството случаи работи като катализатор за проблеми и неприятности.

Днес прибяваме и още един забавен фактор, а именно пълното лунно затъмнение, което ще ни работи още по-силно, подхранвайки се от съответствува на Слънцето и Меркурий. 
 Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение в Телец  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение в Телец  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение в Телец  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение в Телец
Като вземем поради всички тези обстоятелства и разположения на небесните обекти, можем да създадем едно просто астро умозаключение: днес ще бъде най-опасният ден през ноември.

Вижте в галерията ни какви рискове крие съвпадът на Слънцето с Меркурий и по какъв начин да ги преодолеете:
 Какви рискове крие съвпадът на Слънцето с Меркурий и по какъв начин да ги преодолеете  Какви рискове крие съвпадът на Слънцето с Меркурий и по какъв начин да ги преодолеете  Какви рискове крие съвпадът на Слънцето с Меркурий и по какъв начин да ги преодолеете  Какви рискове крие съвпадът на Слънцето с Меркурий и по какъв начин да ги преодолеете
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР